Tanulni öröm és haszon is egyben!

Gondolkodott-e már azon, hogy milyen jó lenne szép tárgyakkal foglalkozni, kézbe venni, közelről megfigyelni apró részleteket, amelyek elárulják titkukat? Megismerni történetüket, készítésük módját, felbecsülni, mennyi lehet az értékük, vagy esetleg pénzt keresni velük? Erre jó alkalmat kínálnak a becsüs képzés keretében szervezett becsüs tanfolyamok.

Ennek legegyszerűbb módja, ha olyan helyre megy az ember dolgozni, ahol ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel foglalkozhat. Az elhelyezkedéshez persze szakismeret, megfelelő bizonyítványok szükségesek, és az sem mindegy, hol szerezte.

 

V-Pearl OKJ Becsüs képzés szakterületei:

Ékszerbecsüs képzés
Becsüs képzés, becsüs tanfolyamokAz ékszerbecsüs képzés végére a résztvevők önállóan képesek lesznek a drágakövek, ékszerek, dísztárgyak azonosítására, értékbecslésére felvásárlására!
Megnézem!
Drágakő-meghatározó képzés
Drágakő-meghatározó képzés – gyémánt, rubinDrágakő-meghatározó képzés nélkül felismeri, hogy egy kő valódi, vagy éppen szintetikus, hőkezelt, üveggel kitöltött? Mert értékben óriási a különbség!
Megnézem!
Festménybecsüs képzés
Festménybecsüs képzés – festmények, grafikákMűvészettörténészek is járnak a festménybecsüs képzés óráira, mert a festmények, grafikák témában olyan dolgokról hallanak, amit az egyetemen sem tanítanak!
Megnézem!
Műtárgybecsüs képzés
Műtárgybecsüs képzés – óra, ezüst, fegyverekTudja, mit ér az üveg, kerámia, ikon, keleti régiség, régi ezüst, óra, fegyverek? Ha eljön hozzánk, akkor az egyes területek szakértőivel megtanítjuk rá!
Megnézem!
Bútor-szőnyegbecsüs képzés
Bútor-szőnyegbecsüs képzés – bútor, szőnyegLegszívesebben egy kastélyt rendezne be korhű bútor, szőnyeg felhasználásával? Egy alapos bútor-szőnyegbecsüs képzés során felkészítjük rá!
Megnézem!
Beiratkozás
Beiratkozás - V-Pearl Oktatási KözpontHa sikerült kiválasztani, melyik témakör érdekli leginkább, akkor jöjjön el hozzánk egy kis kulturális kalandozásra és töltse ki most az online Jelentkezési lapot!
Megnézem!

 

Vásárlás

Sokak kedvenc időtöltése a régiségvásáron, bolhapiacokon való kincsvadászat. Kerültek már elő ilyen helyeken értékes dolgok potom áron, de persze a szerencse mellett jó szemre és tudásra is szükség van.

Az ehhez szükséges ismereteket a legtöbb szakember nem szívesen osztja meg mással. Ebben az esetben jobb, ha egyedül keresgél az ember, de szakismeret nélkül nem lehet igazán jó üzletet kötni és tisztában kell lenni a piaci szabályokkal is.

 

Eladás

Látszólag más a helyzet, ha otthonában régi tárgyak, bútorok, festmények között él, amelyek eladásából kényelmes jövőt biztosíthatna magának. Ilyenkor csak az a gond, hogy hol, kinek, de főképpen milyen áron lehetne eladni? Az emberek jelentős része ráadásul nem is tudja, milyen értékek vannak a birtokában és legfeljebb csak apáról fiúra szálló családi történetekre alapoz.

Ilyenkor célszerű szakembert hívni, aki felbecsüli a tárgyakat. Ha az eladó rosszul választ, akkor valószínűleg már túl későn tudja meg, hogy máshol, másnál jóval többet kapott volna érte. Ebben az esetben is jól jönne a tájékozottság, hogy ne kótyavetyélje el a családi vagyont.

 

Befektetés

Kiváltságos helyzetben van, aki megengedheti magának, hogy festményekbe, műtárgyakba, drágakövekbe fektethessen. A legfontosabb kérdés, hogy megéri-e a befektetés, nagyobb hozamot biztosít-e, mint a banki kamat?

A befektető általában ismerősök, szakemberek véleményére hallgat. Ugyanakkor itt sem árt a hozzáértés, mert nincs fájóbb érzés számára, mint, ha rossz helyre tette a pénzét.

 

Tanulás

A jó álláshoz, a kockázatok elkerüléséhez, a jövedelmező befektetéshez alapos tudás kell. Ezen a területen tényleg minél többet tud az ember, annál előbbre jut. Presztízst szerez magának munkahelyén, családjában, haszonnal forgatja saját és mások vagyonát, és közben még élvezi is a munkáját. De, az elérhető becsüs tanfolyamok közül melyik ad a mindennapi életben is használható, megalapozott tudást?

Olyan intézményt célszerű választani, ahol csak a becsüs képzés a profil és hiteles referenciák igazolják a szakmában elismert OKJ képzést!
A becsüs képzésben piacvezető V-Pearl Oktatási Központ csak becsüs tanfolyamok szervezését végzi és az alábbi, a szakmában elismert tanfolyamokat kínálja az Ön sikeréhez, a mellékelt referenciákkal:

 

2019-2020 tanévben induló becsüs tanfolyamok, kezdési időpontok: