Antik online tesztek – régiségek témakörben

Ha van egy kis ideje, akkor egy kis agytornára hívjuk a művészet, a szép tárgyak világába. Az antik tárgyakról összeállított online tesztek megmutatják, hogy Ön mennyire tájékozott a régiségek, műtárgyak, ékszerek, drágakövek körében. Az antik online tesztek kitöltése anonim. Sikeres válaszadás esetén a jó eredményt ossza meg barátaival, ismerőseivel. Csodálkozni fognak, honnan tudja a jó válaszokat. Legyen a társaság középpontja!

Ékszer kvíz
Antik online tesztek - régiségek - Ékszer kvíz – arany, ezüst, platinaAz online ékszer kvíz első kérdése: Miért az arany, az ezüst és a réz voltak az első fémek, amelyekkel az ember megismerkedett? Mert ezeknek van a legfeltűnőbb színe?
Megnézem!
Drágakő kvíz
Drágakő kvíz – gyémánt, rubin, smaragdOnline drágakő kvíz, a különféle drágakövek, mint például a gyémánt, rubin, smaragd előfordulásáról, tulajdonságairól, értékeléséről szórakozásképpen.
Megnézem!
Festmény kvíz
Festmény kvíz – sárga, technika, ScheiberOnline festmény kvíz, a középkori szerves sárga festékről, a festészeti technika köréből, vagy éppen a Scheiber Hugó hamisítványokról, kikapcsolódásként.
Megnézem!
Műtárgy kvíz
Műtárgy kvíz – óraszerkezet, fametszet, cuppaOnline műtárgy kvíz olyan antik műtárgyakról, amelyekben jellegzetes az óraszerkezet, különleges a fametszet és kiderül, miért fontos a cuppa alakja?
Megnézem!
Bútor-szőnyeg kvíz
Bútor szőnyeg kvíz – vágás, kilimOnline bútor szőnyeg kvíz az intarzia vágás módszeréről, melyik az alap szövéstechnika a kilim, szedde, torontáli közül, melyek az antik biedermeier bútor legjellegzetesebb fái?
Megnézem!
Beiratkozás
Beiratkozás - V-Pearl Oktatási KözpontHa sikerült kiválasztani, melyik témakör érdekli leginkább, akkor jöjjön el hozzánk egy kis kulturális kalandozásra és töltse ki most az online Jelentkezési lapot!
Megnézem!

 

V-Pearl Becsüs képzés szakterületei:

 

Ha Önnek is lennének kérdései ékszer, drágakő témában, keressen bennünket:

Ékszerfórum